spot_img
vineri, ianuarie 21, 2022
spot_img

Accident cu doi morți, după ce o căruță a fost lovită de tren în județul Bacău

Doi bărbaţi au murit vineri după-amiază, după ce o căruţă a fost lovită de tren. Cei doi încercau să traverseze calea ferată printr-un loc nepermis.

căruţă a fost lovită de tren accident la trecerea căii ferate tramvaie s-au ciocnit accident mortal în Maramureș mașină a fost lovită de tren TIR lovit de tren

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău, poliţiştii de la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Bacău au fost sesizaţi vineri după-amiază, prin 112, de către mecanicul de locomotivă al trenului Piatra Neamţ – Bacău despre faptul că pe raza satului Lespezi, comuna Gârleni, a surprins şi accidentat o căruţă care traversa calea ferată prin loc nepermis. La faţa locului poliţiştii au găsit căruţa şi doi bărbaţi decedaţi, unul de 37 de ani şi altul de 42 de ani, ambii din localitate.

O căruță a fost lovită de tren. Caii au scăpat teferi

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cei doi bărbaţi se deplasau cu o căruţă pe albia râului Bistriţa şi au traversat calea ferată printr-un loc improvizat, moment în care au fost surprinşi de tren. Cei doi cai de la căruţă nu au fost răniţi. Trenul a întârziat 70 de minute în urma acestui accident.

Ultimele Articole