spot_img
duminică, noiembrie 27, 2022
spot_img

Carieră Feroviară în România (CFiR) prezentă la ediția a XVI-a a evenimentului Zilele Feroviare

Platforma de recrutare Carieră Feroviară în România – CFiR este prezentă, zilele acestea, la a XVI-a ediție a Zilelor Feroviare, ocazie de a prezenta un nou produs dedicat tinerilor aflați la începutul drumului lor profesional.

Pentru a profita de ocazia desfășurării Zilelor Feroviare în incinta Facultății de Transporturi din cadrul Universității Politehnica București, Carieră Feroviară în România – CFiR participă cu stand pentru a discuta atât cu reprezentații industriei feroviare prezenți la acest eveniment, cât și cu studenții UPB, în mijlocul cărora se află. Standul platformei se află la intrarea în Facultatea de Transporturi.

Evenimentul Zilele Feroviare, organizat de Club Feroviar și Universitatea POLITEHNICA București, cu sprijinul Asociaţiei Industriei Feroviare din România (AIF), este cea mai mare și relevantă conferință și expoziție feroviară din România la care sute de profesioniști si lideri de piață din domeniu participă an de an.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


 

Secțiune dedicată tinerilor pe platforma Carieră Feroviară Feroviară în Romaânia

Cu această ocazie, platforma inaugurează o secțiune nouă – Oportunități de început de carieră  unde sunt publicate toate anunțurile care sunt destinate tinerilor aflați la început de drum/fără experiență și articole cu sfaturi/consiliere specifică pentru resursa umană, dedicate acestei categorii de candidați.

Printre oportunitățile căutate de studenții, masteranzii și tinerii absolvenți aflați la începutul unei cariere se află: posibilitatea de a efectua stagii de practică și internship-uri, locuri de muncă în regim part-time/cu program flexibil adaptat acestora sau locuri de muncă pentru cei fără experiență practică.

Cea de-a XVI-a ediție a Zilelor Feroviare are loc în perioada 22-24 martie 2022 și reunește peste 350 de reprezentanți ai căii ferate și ai serviciilor auxiliare – companii, specialiști și autorități – într-un eveniment care include o expoziție specializată, precum și multe sesiuni de networking.

„Dorim să profităm la maximum de faptul că ne vom afla în mijlocul studenților Universității Politehnica București, în general, și cei ai Facultății de Transporturi, în special, pentru a le acorda sfaturi pentru cariera pe care doresc să o urmeze, să le prezentăm platforma CFiR și, nu în ultimul rând, ofertele existente pe site”, spun reprezentanții platformei.

CFiR este singura platformă de recrutare dedicată exclusiv industriei feroviare, transportului urban pe șină și serviciilor adiacente, fiind locul de întalnire al companiilor și al persoanelor care activează sau își doresc să activeze în acest domeniu și care își doresc un nou loc de muncă.

În perioada 3-5 mai 2022 va avea loc ediția de primăvară a Târgului de Carieră Feroviară în România, când potențialii candidați vor avea ocazia de a discuta față în față cu firmele angajatoare.

Ultimele Articole