Carieră Feroviară în România organizează cursul de “Engleză Feroviară” pe 18-19 iunie

10 iunie 2019

ENGLEZĂ FEROVIARĂ

Lector: IULIA HALATZ      |        18-19 IUNIE

Cursul de terminologie feroviară este personalizat și specializat pe comunicare în limba engleză și se adresează reprezentanților companiilor și instituțiilor din domeniul feroviar, dar și altor persoane care doresc să își dezvolte vocabularul cu termeni feroviari.

 

 

Ce ne propunem ?

  • Prezentarea, dezvoltarea și aprofundarea terminologiei specific feroviară în limba engleză.
  • Cunoașterea tehnicii de comunicare scrisă și orală în engleză utilizată în mod curent în situațiile și domeniul feroviar.
  • Evaluarea nivelului de cunoștințe orale ale participanților, recapitularea unor elemente esențiale – greșeli de evitat, construcția frazelor.
  • Descrierea terminologiei subsistemelor Infrastructura, Material Rulant, Semnalizare.
  • Comunicare scrisă aplicată în domeniul feroviar, corectare, vocabular specific în gestionarea proiectelor feroviare, redactarea unor texte scurte pe un subiect distinct feroviar.
  • Comunicare orală – punerea în practică a cunoștințelor despre subsisteme feroviare, discuții libere, simulări de conferințe între formatori și participanți. Studii de caz – gestionarea unor dezacorduri profesionale între participanți, participare pe roluri.
  • Descrierea și terminologia subsistemelor Electrificare și Operare. Studii de caz de transport feroviar și urban pe șine.

Cui se adreseaza ?

Tuturor responsabililor și participanților în  proiecte feroviare care colaborează cu parteneri vorbitori de limba engleză.

LECTOR

IULIA HALATZ este filolog și economist, cu experiență de mai mult de 20 de ani ca trainer specializat de limba engleză pentru companii și instituții.
A dezvoltat cursuri de engleză pentru afaceri, engleză financiar-bancară, engleză juridică, engleză pentru marketing și publicitate, engleză pentru agribusiness, engleză feroviară, cursuri de copywriting în limba engleză.
Autor de cărți în limba engleză.

 

PROGRAMA DE CURSURI CARIERĂ FEROVIARĂ în ROMÂNIA