miercuri, iulie 3, 2024
spot_img

Carieră Feroviară în România a încheiat un parteneriat cu UTCB – CFDP

Carieră Feroviară în România a încheiat un parteneriat cu Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții București.

Acest parteneriat a fost realizat în scopul de a atrage cât mai mulți studenți către o carieră în domeniul feroviar și de a crea o platformă de comunicare între facultate și studenți, pe de o parte, și firmele care activează în domeniul feroviar, pe de altă parte.

Un asemenea demers era necesar, în contextul în care atragerea resursei umane de către companiile din domeniu se face din ce în mai greu.

În acest sens Carieră Feroviară în România, prin intermediul site-ului www.cfir.ro, pune la dispoziția studentilor interesati:

  • Articole, analize, știri despre domeniul feroviar din România și nu numai, prin fluxul preluat de pe www.clubferoviar.ro
  • Anunțuri de angajare, cursuri de calificare, posibilități de stagii de practică și internship oferite de companii din domeniu
  • Informatii despre targurile de joburi si cursurile organizate
  • Publicatii cu tematica feroviara editate de catre Club Feroviar

Pe 28.02.2020: Carieră Feroviară în România a încheiat un parteneriat cu Facultatea de Transporturi de la UPB

De asemenea, prin acest parteneriat Carieră Feroviară în România isi propune sa ofere posibilitatea studentilor de a participa, gratuit, la cursurile de formare si specializare pe care le organizeaza. Invitarea studentilor la cursuri se va face in urma unui proces de selectie, care va tine seama de urmatorii factori:

  1. Recomandarea studentilor din partea profesorilor din cadrul Facultatii de Căi Ferate, Drumuri și Poduri, in urma invitatiei transmise de Carieră Feroviară în România
  2. Gradul de implicare/activitate a studentilor pe platforma www.cfir.ro, care va fi calculat in functie de parametrii: user pe www.cfir.ro/, CV online completat pe www.cfir.ro, ratingul de activitate in interactiunea cu notificarile (newsletterele) CFiR primite pe email, calculat de catre site-ul mailchimp.com.

Carieră Feroviară în România, în sprijinul studenților

Prin acest parteneriat, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri își propune să atragă mai multe companii care să ofere stagii de practică și internship pentru studenții proprii, cu posibilitatea de angajare, precum și să își promoveze proiectele în care este implicată și care sunt de interes public.

De asemenea, CFiR și Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții București își propun să colaboreze pentru organizarea unor târguri și work-shopuri prin care să pună față în față reprezentanți ai companiilor și studenții, precum si vizite tehnice pe santierele de infrastructura feroviara.

IN THE SPOTLIGHT

Avansul șantierelor feroviare în luna mai. Un constructor ”a spart norma”

Club Feroviar vă prezintă, ca de fiecare dată când apar informații noi, avansul șantierelor feroviare pentru modernizarea infrastructurii. Acum, situația aferentă lunii mai 2024...

Ultimele Articole