spot_img
miercuri, august 10, 2022
spot_img

Cargo Trans Vagon, Partener Silver al Târgului de Carieră Feroviară în România

Cargo Trans Vagon (CTV) s-a alăturat Târgului de Carieră Feroviară în România în calitate de Partener Silver. Evenimentul va avea loc în zilele de 20 și 21 aprilie 2021, între orele 09 – 16, în mediul online.

Cargo Trans Vagon S.A. este un operator de transport feroviar de marfă care din anul 2004 desfășoara activități de ansamblu ale transportului feroviar de marfă, intern și internațional, în conformitate cu cerințele feroviare și tehnologiile specifice de transport, în condiții de compatibilitate cu sistemul de transport feroviar european.

Ce trebuie să faceți pentru a participa la Târgul de Carieră Feroviară în România?

  1. Să urmăriți ofertele angajatorilor pe site-ul târgului
  2. Să vă înscrieți la interviuri prin selectarea intervalului orar în care vreți să susțineți interviul și să completați datele cerute
  3. Să obțineți confirmarea din partea angajatorului
  4. Să vă instalați aplicația Zoom și să vă înregistrați pentru Târgul de Carieră Feroviară în România
  5. Să accesați Zoom cu cel puțin 5 minute înainte de ora interviului și să așteptați să fiți introdus la interviu

Mai multe detalii despre procedura de înscriere

Angajatori prezenți la târg

 

Compania funcționează ca operator privat de transport marfă pe calea ferată din anul 2004, în baza licenței nr.06/2007, în conformitate cu Certificatul de Siguranță – partea A, eliberat de ASFR.

Compania Cargo Trans Vagon S.A. este membră a grupului de firme TTS (Transport Trade Services).

Serviciile de transport oferite acoperă aproape întreagă rețea feroviară din România și sunt prestate cu un parc de locomotive propriu, în conformitate cu Certificatul de Sigurata – partea B, eliberat de ASFR.

Material Rulant Modern la Cargo Trans Vagon

Compania dispune de un parc de locomotive propriu, atât pentru tracțiunea electrică, cât și pentru tracțiunea diesel.

Achiziționarea a 4 locomotive noi, (două diesel și două electrice) produse de firma Siemens, reprezintă o garanție pentru hotărârea noastră de a oferi calitate Clienților.

Parcul de vagoane folosit include vagoane de diverse tipuri, aparținând companiilor din grupul de firme din care Cargo Trans Vagon face parte. Compania dispune de Certificat de Entitate Responsabilă cu Întreținerea vagoanelor cisternă pentru mărfuri periculoase.

Marfa transportată pentru Clienții Noștri este reprezentată de cereale, petrol, îngrășăminte, material lemnos, fier vechi, oțel profil, zahăr. Transportul se execută în vagoane specializate, acoperite sau descoperite.

PROGRAMEAZĂ-TE LA UN INTERVIU

 


CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină, organizează în zilele de 20 și 21 aprilie 2021, în mediul online prin platforma Zoom, ediția de primăvară a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Aflat la cea de-a IV-a ediție, Târgul de Carieră Feroviară în România reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

Cei interesaţi să participe la târg trebuie să aibă cont şi să îşi completeze CV-ul pe platforma CFiR  și să urmărească ofertele angajatorilor pe site-ul târgului. După ce se vor se înscrie la interviuri şi vor obţine confirmarea din partea angajatorului, vor trebui să se asigure că au acces la aplicația Zoom, cu cameră și microfon, prin care vor susține interviul.

Mai multe detalii despre procedura de înscriere

Angajatori
Colaboratori Parteneri Media
facultatea de transporturi UPB logo CFDP

 

Ultimele Articole