luni, aprilie 29, 2024
spot_img

Cargo Trans Vagon anunță organizarea unui curs de calificare – ȘEF TREN

INSTRUCTOR TRACTIUNECargo Trans Vagon S.A., unul dintre cei mai mari operatori de transport feroviar de marfă, a publicat un anunț privind organizarea unui Curs de calificare – ȘEF TREN pe platforma CFiR, unde puteți găsi și oferta de angajare pentru posturile disponibile în companie.

Cargo Trans Vagon desfășoară, din anul 2004, activități de ansamblu ale transportului feroviar de marfă, intern și internațional, în conformitate cu cerințele feroviare și ale tehnologiilor specifice de transport, în condiții de compatibilitate cu sistemul de transport feroviar european.

Condiții înscriere:

  • Studii: absolvent învățământ general obligatoriu/liceal, respectiv absolvent de minimum 10 clase;
  • Apt din punct de vedere medical și psihologic pentru funcția pentru care se organizează cursul.

Acte necesare pentru înscriere:

  • Cerere de înscriere;
  • Copie act de identitate;
  • Copie act de studii+foaia matricolă a ultimei forme de învățământ absolvite;
  • Copie certificat de naștere.

Durata cursului de calificare Șef tren este de 6 luni.

Cei interesați sunt rugați să ne transmită documentele solicitate prin aplicarea la acest anunț, iar pentru detalii suplimentare puteți să contactați departamentul de Resurse Umane, inspector resurse umane Roxana Toma la nr.de telefon: 0726021215 și/sau adresa de email cargotransvagon@cfir.ro.

Cargo Trans Vagon face angajări pentru următoarele posturi:

Material Rulant Modern la Cargo Trans Vagon S.A.

Compania dispune de un parc de locomotive propriu, atât pentru tracțiunea electrică, cât și pentru tracțiunea diesel.

Achiziționarea a patru locomotive noi (două diesel și două electrice) produse de firma Siemens, reprezenta o garanție pentru hotărârea noastră de a oferi calitate Clienților.

Parcul de vagoane folosit include vagoane de diverse tipuri, aparținând companiilor din grupul de firme din care Cargo Trans Vagon face parte. Compania dispune de Certificat de Entitate Responsabilă cu Întreținerea vagoanelor cisternă pentru mărfuri periculoase.

Ce trebuie să faci dacă îți dorești să faci parte din echipa Cargo Trans Vagon S.A.?
Dacă îți dorești să faci parte din echipa unei companii care pune accent pe experiență și calitate și dispune de un parc de material rulant modern cu care asigură o acoperire a întregii rețele feroviară națională tot ce trebuie să fac este să parcurgi pașii de mai jos:

  1. Să accesezi anunțul care te interesează din oferta Cargo Trans Vagon S.A.
  2. Să aplici la anunț printr-un click pe butonul ”Aplică Acum”
  3. Să trimiți, prin formularul de aplicare, un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici, eventual însoțit și de o scrisoare de intenție

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole