spot_img
duminică, februarie 5, 2023
spot_img

FOTO. Cardurile metropolitane integrate Metrorex-STB-CFR-TFC au un nou design

Cardurile metropolitane integrate Metrorex-STB-CFR-TFC, care pot fi folosite pentru transportul de suprafață, subteran și (parțial) feroviar în regiunea București-Ilfov au un nou design.

Cardurile metropolitane integrate Metrorex-STB-CFR”Descoperă noul design al cardurilor metropolitane integrate Metrorex – STB – transport feroviar.  Cardurile integrate de transport au acum o nouă grafică care prezintă principalele monumente de interes turistic din București. Pot fi achiziționate de la orice casierie din rețeaua de metrou și facilitează transportul în comun atât cu metroul, cu transportul public de suprafață, cât și cu trenul (ruta Gara de Nord – Aeroport Otopeni)”, se arată într-o postare de pe contul oficial de Facebook al Metrorex.

Cardurile metropolitane integrate Metrorex-STB-CFR-TFC, introduse în februarie

Începând din data de 17 februarie 2022, a intrat în vigoare biletul unic STB-Metrorex-CFR pentru călătoria la și de la Aeroportul Internațional Henri Coandă.

”Începând de astăzi, 17 februarie 2022, atât turiștii, cât și locuitorii orașului București și ai județului Ilfov pot călători cu un singur bilet sau abonament cu toate mijloacele de transport disponibile în zona București-Ilfov: tren, metrou, autobuz, tramvai și troilebuz”, anunța atunci CFR Călători, printr-un comunicat. În cadrul comunicatului era făcută precizarea că este vorba de abonamente valabile 24 de ore, 72 de ore, o lună, șase luni sau 12 luni, după cum a scris la vremea respectivă Club Feroviar. Pe ruta de Aeroport, cardurile sunt valabile la cei doi operatori – CFR Călători și Transferoviar Călători.

Ultimele Articole