spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

După imprimante, se cumpără și carduri contactless pentru permisele CFR Călători

După ce, la finele lunii trecute, a fost lansată licitația pentru imprimante, acum a fost începută procedura și pentru cumpărarea de carduri contactless pentru permisele CFR Călători.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat vineri, de către CFR Călători, anunțul de licitație ce are ca obiect ”Carduri contactless (pentru autorizații, permise etc)”. Valoarea totală estimată a contractului de tip acord-cadru ce se intenționează a fi semnat pentru o perioadă de 23 de luni este cuprinsă între 287.500 și 862.500 de lei.

Cantitatea estimată a acordului cadru este de minimum 50.000 de bucăți – maximum 150.000 de bucăți. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 15 noiembrie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 15 februarie 2023.Caracteristicile noilor carduri contactless pentru permisele CFR

Cardurile contactless reîncărcabile ce fac obiectul acestei achiziții trebuie să fie compatibile atât cu majoritatea imprimantelor de carduri, cât şi cu dispozitivele mobile Zebra TC57.

Fiecare card livrat trebuie sa aibă stocat electronic un număr unic de identificare care să nu poată fi modificat. Fiecare card contactless reîncărcabil va avea imprimată (inscripţionată în relief) o serie unică ce va fi uşor lizibilă şi rezistentă la ştergere. La livrare, furnizorul va pune la dispoziţia CFR Călători, într-un fişier, toate elementele de identificare si personalizare (codurile unice, codurile loturilor corespunzătoare împreună cu informaţiile specifice furnizate de beneficiar) asociate cardurilor contactless reîncărcabile livrate.

În cadrul sistemului propriu al CFR Călători va exista o aplicaţie software, dezvoltată de SC Informatică Feroviară SA, ce va avea scopul de a înregistra codurile unice de identificare a cardurilor contactless reîncărcabile, primite de la furnizorul de carduri și asocierca unui ID unic de identiticare pentru fiecare card.

Toate cardurile contactless reîncărcabile vor permite personalizarea ulterioară de către beneficiar, pe o față sau pe ambele fețe, folosind echipamente de personalizare (imprimante de carduri).

CITEȘTE și Digitalizare. CFR Călători vrea să transfere autorizațiile și permisele CFR pe carduri contactless

Ultimele Articole