spot_img
sâmbătă, septembrie 24, 2022
spot_img

VIDEO O angajată a STB, locul 3 la Campionatul Mondial de Skandenberg

O angajată a Societății de Transport București (STB) s-a clasat pe locul 3 la Campionatul Mondial de Skandenberg, care s-a desfășurat luni în capitala României.

Ioana Ciucă, vânzător de titluri de călătorie la societatea de transport de suprafață din București, a fost campioană națională la acest sport în 2020 și 2021, după cum informează site-ul Sindicatului Transportatorilor din București.

Acum, ea s-a clasat pe locul 3 la competiția mondială, la categoria ei de vârstă și greutate. „Acest campionat mondial a fost o competiție foarte grea, au participat peste 40 de țări, iar sportivii au fost foarte bine pregătiți. România a făcut o figură frumoasă. Băieții au câștigat, printre altele, trei medalii de aur. Noi, de la Asociația Braț de Fier, a lui Radu Valahu, am luat două locuri 3 și un loc 2. Nu este rău deloc”, a declarat Ioana Ciucă.

Ea a participat la această competiție internațională grație sponsorizării oferite de Sindicatul Transportatorilor din București.De la handbal la Rapid, la Campionatul Mondial de Skandenberg

Prima participare a Ioanei Ciucă la un concurs de skandenberg a avut loc în 2013, la Complexul Sportiv al RATB (acum STB), de Ziua Transportatorului.

Însă nu era vorba de prima activitate sportivă a angajatei STB. „Eu am practicat sporturi din copilărie. În clasa a opta, de exemplu, eram handbalistă la Clubul Rapid. Apoi am practicat volei și baschet. Din 2013, am rămas la skandenberg pentru femei”, a povestit ea.

Ioana Ciucă vrea să se mute pe postul de dispecer impiegat de mișcare, specializare pe care a absolvit-o în 2008.

Ultimele Articole