duminică, mai 28, 2023
spot_img

Ion Țiriac face reclamă unei căi ferate a cărei construcție a blocat-o în Justiție

După ce a blocat în Justiție construcția conexiunii feroviare Gara de Nord-Aeroport Henri Coandă, acum omul de afaceri Ion Țiriac o promovează, prin campania Train to Skate derulată împreună cu CFR Călători.

„Campania vine în sprijinul iubitorilor sporturilor pe gheață care doresc să le practice indiferent de vremea de afară și să ajungă cu trenul la Patinoarul Allianz-Țiriac Arena din Otopeni. CFR Călători în colaborare cu Fundația Țiriac și Patinoarul Allianz-Țiriac Arena încurajează practicarea sportului în rândul copiilor, tinerilor și adulților.  Cei care călătoresc cu trenul pe ruta București Nord-Patinoar PO (Otopeni) vor beneficia de reduceri la intrarea la Patinoarul Allianz-Țiriac Arena, în baza biletului de tren”, se arată într-un comunicat al operatorului feroviar de stat.

Campania Train to Skate, până pe 30 noiembrie

Campania se derulează în perioada 3-30 noiembrie 2022. Cei care doresc să patineze își cumpără bilet la trenurile CFR Călători pe ruta București Nord-Patinoar PO (Otopeni) de la punctele oficiale menționate în regulamentul ofertei.

Când ajung la recepția patinoarului, prețul pentru călătoria cu trenul va fi scăzut din valoarea tichetului de acces pe gheață. Reducerea se acordă doar în baza unui bilet fizic sau digital de călătorie. În cazul în care plata s-a efectuat la aparatele din tren, discountul nu poate fi aplicat în absența unui bilet tipărit sau digital. Reducerea se aplică doar pentru călătoriile realizate cu trenurile operate de CFR Călători.

Regulamentul campaniei, precum și tarifele și programul patinoarului pot fi consultate pe website-ul www.fundatiaiontiriac.ro.

Ion Țiriac a atacat în Justiție construcția căii ferate

campania Train to SkatePatinoarul Ţiriac-Telekom Arena din oraşul Otopeni, dezvoltat de Fundaţia Ion Ţiriac, a fost inaugurat în 2016, în urma unei investiţii de peste 3,6 milioane de euro.

Ion Ţiriac a contestat în mai multe rânduri construcţia liniei de cale ferată între Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional Henri Coandă, din cauza faptului că afectează proiectele sale sportive în zona Otopeni. „O investiţie inutilă”, considera Ţiriac, pe 14 ianuarie 2019, legătura dintre aeroport şi Gara de Nord. Și atacurile au continuat constant, inclusiv în Justiție.

Proiectul a fost deblocat în ianuarie 2020, după ce ministrul Transporturilor de la acea vreme, Lucian Bode, i-a promis miliardarului că va fi construită o stație feroviară și în dreptul patinoarului său, după cum a scris la vremea respectivă Club Feroviar. Iar stația Patinoar PO a fost ianaugurată pe 1 iunie 2021.

Ultimele Articole