spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

VIDEO Un tren din Rusia a întârziat aproape o oră pentru că a întâlnit o cămilă pe calea ferată

Un tren din sudul Rusiei a avut o întârziere de aproape o oră din cauza faptului că pe traseu s-a întâlnit cu o cămilă pe calea ferată.

cămilă pe calea ferată

 

Animalul și-a continuat drumul la galop, pe șine, netulburată de semnalele insistente ale mecaniculului de locomotivă, relatează The Moscow Times. Înregistrarea video a incidentului amuzant a devenit virală pe Twitter.

În filmare se poate vedea cum animalul aleargă pe șina de cale ferată, fără să aibă nici cea mai mică reacție la avertismentele sonore insistente ale mecanicului de locomotivă. “A alergat cu 22 de km la oră, acum aleargă cu 13 km la oră”, se aude comentând mecanicul de locotmotivă. “E pe punctul de a se prăbuși și a cădea pe șine”, mai spune el.

Cămilă pe calea ferată. Din ce în ce mai multe animale pe șinele din sudul Rusiei

Înregistrarea datează din 5 ianuarie, iar incidentul a avut loc lângă granița cu Kazahstan. Reprezentanții companiei feroviare susțin că astfel de cazuri de animale rătăcite pe șinele de tren s-au înmulțit și prezintă riscuri atât pentru pasagerii trenurilor, cât și pentru echipajul acestora.

Internauții s-au întrebat unde anume în Rusia s-a petrecut întâmplarea, în timp ce alţii şi-au exprimat uimirea în legătură cu toleranţa cămilelor la temperaturile scăzute din zonă. Cel care a distribuit imaginile a explicat că trenul circula în aproape de Astrahan, în zona Mării Caspice, un loc destul de cald.

Ultimele Articole