spot_img
miercuri, ianuarie 19, 2022
spot_img

Călin Mitică se face dezvoltator imobiliar

Patronul Transferoviar și Remarul 16 Februarie va realiza șase blocuri pe un teren al fostei Întreprinderi de Reparații Vagoane Brașov – CFR SIRV pe care o deține.

Iohannis în trenul de aeroport
Omul de afaceri Călin Mitică a avut probleme cu legea

Terenul fostei Întreprinderi de Reparaţii Vagoane (CFR SIRV Braşov) de pe Aleea Sânzienelor (în vecinătatea Gării Brașov), rămas mulţi ani în paragină şi transformat într-un desiş de arbori şi arbuşti va deveni un „mini-cartier”. Asta după ce vor fi construite 6 blocuri cu aproximativ 600 de apartamente şi spaţii comerciale. Compania aparține omului de afaceri clujean Călin Mitică.

Proiectul a fost avizat marţi de Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului şi Urbanism a municipiului Braşov, iar printre condiţiile impuse dezvoltatorului imobiliar a fost introducerea unui sistem centralizat de producere a energiei termice şi a contorizării individuale, aşa cum este prevăzut într-o hotărâre a Consiliului Local Braşov, ce a fost aprobată anul acesta. De altfel, acesta este primul rezidenţial proiectat conform noilor reguli impuse de municipalitatea braşoveană. Proiectul se va întinde pe 2,1 hectare. (D.C.)

Ultimele Articole