spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

Călin Mitică are covid. Când a fost confirmat pozitiv patronul TFC și al Remarul 16 Februarie

Patronul Tranferoviar Grup, din care fac parte TFC și Remarul 16 Februarie, omul de afaceri Călin Mitică are covid.

Călin Mitică are covid
FOTO Gazeta de Cluj

Călin Mitică a fost confirmat cu Covid la data de 14 noiembrie, informează site-ul Cluj Just.

Avocatul Călin Budișan, care îl apără pe Călin Mitică în mai multe procese, se revolta la începutul lunii cu privire la graba nejustificată a unor judecători, care ar putea pune în pericol sănătatea clientului său. ”Am atras atenția că se forțează lucrurile în mod nejustificat, prin frecvența termenelor, numărul mare de martori, avocați și inculpați prezenți în sală, în condițiile în care nu există nici termen apropiat de prescripție. Țările, instituțiile europene, dar și din România își iau măsuri severe și noi în justiție punem ambiția de a judeca repede proritar în detrimentul calității actului de justiție, ignorând riscul pentru sănătate și viață. Călin Mitică e cu două operații grele între care și un implant de aortă. Sper să ne dezmeticim toți până nu e prea tarziu”, spunea avocatul.

Călin Mitică are covid. Lucian Bode s-a vindecat

Între timp, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat miercuri că s-a vindecat de Covid, a ieșit din izolare și a revenit în biroul de la etajul 1 al Palatului CFR.

”Vă spun cu bucurie că am încheiat perioada de izolare și am trecut cu bine peste boală. Cadrele medicale cu care am ținut legătura au fost de un real ajutor și le mulțumesc din suflet! Lor și tuturor celor care de peste 8 luni de zile luptă să aibă grijă de noi”, a scris ministrul pe Facebook.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat la începutul lunii în curs că are Covid. ”În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID – 19 și, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv. Din clipa în care am aflat rezultatul testului am urmat toți pașii ceruți de protocol. În acest moment m-am izolat la domiciliu, mă simt bine, nu prezint simptome specifice și am încredere că, în cele din urmă, totul va bine. Vă urez multă sănătate, tuturor!”, a scris Lucian Bode pe 4 noiembrie pe contul său de Facebook.

Ultimele Articole