spot_img
luni, noiembrie 28, 2022
spot_img

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o basculantă care lucra la calea ferată pentru Pizzarotti

Un bărbat a murit luni după ce a fost lovit pe DJ 142 L, pe raza comunei Mihalț, de o basculantă care lucra la calea ferată pentru Pizzarotti.

calea ferată pentru Pizzarotti
FOTO Ziarul Unirea

Salvatorii din Blaj au intervenit cu o autospecială și un echipaj de terapie intensivă mobilă pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea măsurilor PSI la un accident rutier produs în localitatea Mihalț.

Potrivit IPJ Alba, citat de Ziarul Unirea, un barbat de aproximativ 50 de ani a fost rănit grav, după ce a fost accidentat de un camion, pe DJ 142 L, în comuna Mihalț. Potrivit reprezentanților ITM Alba, victima se afla pe un drum lateral, comunal, lucra pe șantier în zona respectivă, drumul adiacent liniei ferate. Nu se cunoaște în ce condiții decedatul a ajuns în spatele unei basculante ce transporta mizeria dintre rigole și a fost lovit de autoutilitară, aceasta trecând efectiv cu roțile spate peste el. Inspectorii ITM au început cercetarea în acest caz, urmând să fie chemate pentru declarații mai multe persoane.

Accident de muncă. Bărbatul a fost călcat de o basculantă care lucra la calea ferată pentru Pizzarotti

Este vorba de un accident de muncă, bărbatul fiind accidentat de către o basculantă de la firma Pizzarotti care lucra la calea ferată. Din primele informații se pare că șoferul basculantei a dat cu spatele și nu a observat bărbatul care a fost accidentat mortal.

La ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării au constatat faptul că victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 ani suferea leziuni incompatibilie cu viața, declarandu-se astfel decesul acestuia, de către echipajul ambulanței prezent la fața locului. (A.B.)

Ultimele Articole