spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

Licitație de 130.000 de euro pentru repararea unui pod de pe calea ferată Medgidia-Tulcea

CFR SA a postat joi după amiază în sistemul electronic de achiziții publice un anunț de licitație pentru repararea unui pod situat pe calea ferată Medgidia-Tulcea.

calea ferată Medgidia-Tulcea șantiere feroviare

Este vorba de anunțul ”Pod km 39+623 linia 812 Medgidia – Tulcea înlocuire traverse speciale de poduri și înlocuire platelaj metalic trotuar”.

Lucrările necesită înlocuirea în totalitate a traverselor speciale de lemn pe pod, înlocuirea platelajului metalic trotuar și refacerea protecţiei anticorozive a tălpii superioare: grinzi, lonjeroni, antretoaze, gusee tălpi superioare, longrine trotuar, parapet trotuar 1866 mp./197 tone (grinzi cu zăbrele cale sus.) şi platelaj trotuar 610 mp*2 feţe = 1220 mp pentru menţinerea capacităţii portante a structurilor pe durata normală de exploatare şi asigurarea circulaţiei trenurilor în condiţii de siguranţă. Durata de execuţie va fi de maximum șase luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Infrastructură proastă pe calea ferată Medgidia-Tulcea

Valoarea totală estimată este de 614.248,65 lei, echivalentul a aproximativ 130.000 de euro. Participanții trebuie să probeze experiența similară – lista principalelor lucrări realizate într-o perioadă care acoperă cel mult ultimii cinci ani, din care să reiasă executarea de lucrări similare în valoare individuală/ cumulată de minim 614.248 lei fără TVA, la nivelul a maximum trei contracte.

Valoarea garanției de participare este de 6.142 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19 noiembrie 2019, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 19 februarie 2020.

Cei 144 km ai secției Medgidia-Tulcea Oraș, linie simplă, neelectrificată, sunt străbătuți zilnic de două perechi de trenuri, cu o durată a călătoriei de peste trei ore, din cauza stării proaste a infrastructurii.

Ultimele Articole