spot_img
miercuri, noiembrie 30, 2022
spot_img

Ion Țiriac se plânge din nou de calea ferată de aeroport și spune că dărâmă patinoarul

Fostul tenisman Ion Țiriac se plânge din nou de calea ferată de aeroport și spune că a făcut primul pas pentru demolarea patinoarului Telekom Arena din Otopeni, care a fost deschis în decembrie 2016.

calea ferată de aeroport

Președintele Federației Române de Tenis a cerut deja aprobările demolării pentru a face loc proiectului pentru șina de cale ferată dintre Aeroportul Henri Coandă și Gara de Nord, informează Gazeta Sporturilor. Acest proiect stopează și construirea academiei de tenis pe care Țiriac și Năstase voiau să o facă acolo.

„Avem o problemă majoră cu academia Țiriac/Năstase. Ăsta a fost visul meu și al lui Ilie, să facem o academie. E mai complicată! Costă mai mult, dar e vorba despre bani privați. Banii mei! Voiam să o facem la Otopeni, unde trebuia să fie Universitatea despre care tot vorbeam. Din păcate, cu linia asta ferată, care trece pe deasupra acelei străzi, am început să luăm aprobări pentru demolarea patinoarului. Nu pot lăsta copiii cu trenul pe deasupra”, a spus Țiriac.

Fostul tenisman spune că nu știe cum va arăta calea ferată de aeroport

Țiriac a continuat să se plângă de faptul că proiectul căii ferate îl afectează, chiar dacă nu știe cum.

”Pe mine mă stupefiază infantilitatea organelor care sunt responsabile pentru așa ceva. Faptul că încă nu se știe proiectul. Dacă trenul trece printr-un butoi sau se fac doar două garduri fonice. Am fost la Minister, fără niciun rezultat. Dacă e așa și se face acest tren, tot acest proiect cade. Trebuia să fie o piscină olimpică, apoi sala Nadiei de gimnastică. Apoi un centru de tenis cu 30 de terenuri. Cu cămin de 40-50 de camere. Așa voiam. Acum patinoarul e închis. Nu pot da drumul în aceste condiții! Unde mergem, nu știu!”, a mai spus Ion Țiriac.

Ultimele Articole