vineri, iulie 5, 2024
spot_img

S-a scos la licitație studiul de fezabilitate pentru reabilitarea liniei de cale ferată Ploiești – Focșani

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a scos la licitație studiul de fezabilitate pentru reabilitarea liniei de cale ferată Ploiești Triaj – Focșani.

cale ferată Ploiești

Valoarea totală estimată a contractului este de aproape 20 milioane de lei, mai exact 19.827.586,35 lei, echivalentul a 4,22 milioane de euro. Tronsonul de cale ferată respectiv are o lungime de 140 km.

Orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentația de atribuire cu 20 zile înainte de data limită stabilită pentru depunerea ofertelor. Entitatea contractanta va răspunde în mod clar si complet tuturor solicitărilor de clarificări/informații suplimentare în legătura cu documentația de atribuire în a 12-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor, se arată în anunțul de pe SEAP.

Termen de 23 luni pentru SF pe linia de cale ferată Ploiești – Focșani

Componenta financiară a ofertei va avea o pondere de 40%. Pentru ˮComponenta tehnicăˮ a fost stabilit un număr de doi subfactori, respectiv: demonstrarea unei abordări și a unei metodologii corespunzătoare pentru realizarea activităților și obținerea rezultatelor în cadrul contractului – 30% și experiența profesională a personalului desemnat pentru executarea contractului (experți principali propuși) pentru realizarea activităților în cadrul contractului – 30%.

Durata contractului este de 23 de luni, iar garanția de participare a fost stabilită la 198.000 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 august 2019, iar oferta trebuie sa fie valabilă până la  5 decembrie 2019.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO. 10 ani de 160 km/oră pe București-Constanța. Locomotiva inaugurală, pe butuci

Pe 4 iulie 2014 CFR Călători a pus în circulație, oficial, primul tren care circula cu 160 km/oră pe București-Constanța. Asta după mai bine...

Ultimele Articole