miercuri, decembrie 6, 2023
spot_img

Achiziție de imprimate pentru călătoriile CFR gratuite ale parlamentarilor și militarilor

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA a lansat o procedură de achiziție de imprimate speciale pentru călătoriile CFR gratuite ale parlamentarilor, militarilor și ale altor categorii care beneficiază sau nu de reduceri și gratuități.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii de confecționare, tipărire și livrare a imprimatelor utilizate în activitatea de transport feroviar de călători”. Valoarea totală estimată a contractului de tip acord cadru ce se vrea a fi încheiat pentru o perioadă de 23 de luni este cuprinsă între 79.434 și 2.837.570 de lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 24 mai 2023, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 24 august 2023.Permisele pentru călătoriile CFR gratuite ale parlamentarilor, dotate cu carton special

Firmelor care vor să depună oferte li se cere să livreze mai multe tipuri de imprimate, printre care bilet pe zone kilometrice (tren Regio-R, tren InterRegio- IR), adeverinţă de bagaje, bilete de călătorie gratuită in interesul scrviciului, foi de drum MApN, bilet de călătorie tren Regio clasa a 2-a (pentru distribuitori autorizaţi).

De asemenea, se mai cer hârtie autocopiativă albă şi colorată pentru bilet de călătorie bianco cu plată, bilet de călătorie in grup, bon de comandă FC 13, recipisa de dotație, proces verbal de contravenție, bilet de calatorie eliberat în tren.

Se solicită și coperți din carton pentru carnete de permise pentru călătoria pe calea ferată. Cele destinate călătoriilor gratuite ale senatorilor și deputaților vor fi cele mai groase, de 300 de grame/mp. Spre comparație, coperțile pentru permisele obișnuite vor avea doar 120 de grame/mp.

Ultimele Articole