miercuri, septembrie 27, 2023
spot_imgspot_img

Calatorii londonezi vor fi informati in timp real cu privire la mersul tramvaielor

02-london_tramFolosirea retelei de  tramvai londoneze va fi mai simpla odata cu introducerea de catre Transport for London a informatiei in timp real disponibila calatorilor prin simpla apasare a unui buton.
Clientii vor dispune de informatii la minut cu privire la sosirea vehiculelor si destinatia lor, precum si privitor la starea serviciului atat prin pagina de web a TfL, cat si cu ajutorul panourilor electronice amplasate de-a lungul retelei de transport a TfL.
Rory O’Neill, directorul TfL pentru divizia tramvaie, a declarat: „Reteaua de tramvai este o legatura de transport importanta in sudul Londrei si am luat masuri pentru a o imbunatati, inclusiv prin introducerea serviciilor suplimentare pentru a raspunde cererii in creastere. Accesul la informatie in timp real va face si mai usoara utilizarea tramvaiului si demonstreaza felul in care folosim tehnologia pentru a imbunatati experienta de calatorie a clientilor nostri”.
Disponibilitatea datelor de calatorie in timp real vine dupa recentele imbunatatiri aduse serviciului de transport cu tramvaiul, inclusiv cresterea fecrventei serviciilor cu 50% intre Wimbledon si Croydon dupa finalizarea lucrarilor de constructie a unui alt peron la Wimbledon anul trecut. Calatoriile intre Mitcham Junction si Beddington Lane au devenit mai frecvente si mai rapide prin adaugarea unei linii noi care permite tramvaielor sa calatoreasca in ambele directii simultan.

Ultimele Articole