marți, iunie 6, 2023
spot_img

Recomandările polițiștilor pentru călătorii din trenuri: fiți atenți la protofele și la bagaje

Poliţia face recomandări pentru călătorii din trenuri să fie în permanenţă atenţi la bagaje, să păstreze portofelul şi banii într-un buzunar interior, cât mai aproape de corp şi asigurat cu nasturi sau cu fermoar şi să-şi ţină copiii aproape şi să să nu-i lase să se joace în zona căii ferate.

călătorii din trenuri

„Fiţi în permanenţă atenţi la bagajele şi la restul bunurilor dumneavoastră. De asemenea, recomandăm atentie sporită şi când vă aflaţi la ghişeele caselor de bilete sau în alte puncte aglomerate din gară. La plata legitimaţiilor de călătorie, nu expuneţi la vedere întreaga sumă de bani pe care o aveţi la dumneavoastră!”, le transmit poliţiştii celor care călătoresc cu trenul.

Călătorii din trenuri sunt sfîtuiți să-și țină copiii aproape

De asemenea, le mai recomandă să nu încredinţeze niciodată sarcina supravegherii bagajelor copiilor şi nici persoanelor pe care nu le cunosc.

”Păstraţi portofelul şi banii într-un buzunar interior, cât mai aproape de corp şi asiguraţi-l cu nasturi sau cu fermoar! Ţineţi-vă copilul aproape şi nu-l lăsaţi să se joace în zona căii ferate!”, sunt alte sfaturi ale poliţiştilor.

Ultimele Articole