spot_img
miercuri, februarie 8, 2023
spot_img

Un coleg de partid al lui Cătălin Drulă se plânge de călătoria cu trenul Târgu Jiu-Rovinari

călătoria cu trenul Târgu Jiu-Rovinari
FOTO Facebook Radu Miriuță

Un coleg de partid al ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, s-a plâns pe Facebook de călătoria cu trenul Târgu Jiu-Rovinari de joi dimineață.

Deputatul USR de Gorj Radu Miriuţă a plecat joi dimineaţă către Bucureşti cu trenul. Parlamentarul s-a plâns de faptul că a parcurs 23 de kilometri în 40 de minute.

Parlamentarul a criticat modul de deplasare pe calea ferată, deşi ministrul Transporturilor este un coleg din Uniunea Salvați România (USR).

Călătoria cu trenul Târgu Jiu-Rovinari, prilej de mâhnire, dar și de speranță pentru Radu Miriuță

Chiar dacă s- a arătat mâhnit de experiența sa feroviară, Cătălin Miriuță spune că este convins că lucrurile se vor schimba.

”Un tren de călători care face 40 de minute între Târgu Jiu şi Rovinari (23 km.) greu devine competitiv. Sunt multe de reparat în acest domeniu, lăsat aproape în paragină în ultimii 30 de ani, dar toate trebuie să înceapă de undeva, iar politica actualei echipe de la Ministerul Transporturilor, de a revigora puţin infrastructura feroviară, este de apreciat. Am plecat în această dimineaţă cu trenul înspre Parlament, fiind singura metodă de a mai putea lucra ceva urgent în timpul mersului…  la clasa a doua, aşa cum am mers cu toate ocaziile în facultate. Nu am şofer din suma forfetară disponibilă şi nu voi utiliza banii la dispoziţie şi pentru aşa ceva. O analiză corectă a costurilor/taxelor rutier vs. feroviar ar putea împinge puţin piaţa de marfă înspre zona feroviară pe care apoi, din banii întorşi, am putea-o dezvolta spre a-şi susţine singură competiţia. Este de lucru când zeci de ani nu s-a făcut nimic“, a scris deputatul pe contul său de Facebook.

Ultimele Articole