spot_img
joi, octombrie 6, 2022
spot_img

Tren Regio, oprit noaptea din cauza unui cal blocat pe calea ferată. Au intervenit pompierii

Un tren Regio Expres care circula pe ruta Caracal-Sibiu a fost oprit în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică din cauza unui cal blocat pe calea ferată.

Incidentul s-a petrecut în apropiere de localitatea Turnu Roşu, unde pompierii au reuşit să deblocheze un cal care şi-a prins picioarele între şinele căii ferate din zonă, a anunţat duminică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Andreea Ştefan.

„Pompierii militari ai Punctului de lucru Avrig au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pentru salvarea unui cal, rămas blocat între şinele căii ferate din zona carierei de piatră din localitatea Turnu Roşu. La faţa locului s-au mobilizat prompt două echipaje de pompieri militari şi un echipaj SMURD, care au intervenit pentru extragerea animalului în siguranţă de pe calea ferată. În scop preventiv, s-a dispus staţionarea trenului Regio 2011 din direcţia Caracal, până la finalizarea intervenţiei. A fost solicitat, de asemenea, ajutorul unui medic veterinar în caz de nevoie şi s-a informat Regionala CFR Sibiu”, a precizat reprezentanta ISU Sibiu, Andreea Ştefan, citată de agenția Agerpres.

Cal blocat pe calea ferată. R-E 2011 a ajuns la Sibiu duminică, în loc de sâmbătă

Potrivit sursei citate, calul a fost salvat. În sprijinul echipelor de intervenție a fost solicitat un medic veterinar.

Trenul Regio Expres 2011 plecase din Caracal la ora 18,25 și urma să ajungă la destinația finală, Sibiu, la ora 23,05. Numai că, din cauza acestui incident, garnitura a ajuns la destinație duminică în loc de sâmbătă, cu o întârziere de 142 de minute.

Ultimele Articole