joi, septembrie 28, 2023
spot_imgspot_img

Caile Ferate Ruse si Akron investesc 14,6 milioane de dolari in lucrari de reabilitare

akronCaile Ferate Ruse si Akron implementeaza impreuna un proiect pentru reconstructia infrastructurii feroviare la statia Siding 64 km a liniei October Railways.
Cele doua companii vor acoperi fiecare jumatate din costul proiectului de aprox. 1 miliard de ruble (14,6 milioane de dolari).
Programat sa fie incheiat in 2016, proiectul va creste capacitatea de procesare a statiei Siding 64 km de 1,5 ori la peste 6 milioane de tone pe an. Acest lucru va permite Akron sa creasca in mod semnificativ transporturile produselor fabricate. In acest moment, 96% din productia fabricii sale din Veliky Novgorod este transportata pe cale ferata. Volumul de transport al companiei creste anual cu 5-7%.
Proiectul a fost implementat in doua etape. In prima etapa, aparatele de cale au fost automatizate si conectate cu centralizarea macazelor si semnalelor cu ajutorul unui microprocesor, iar macazele au fost dotate cu echipament pneumatic si incalzire electrica. Au fost construite si un punct de centralizare electric, cladiri administrative , precum si un punct de incalzire combinat pentru inspectorii de vagoane si cei de cale.
In timpul celei de-a doua etape, au fost montate doua sine suplimentare de sosire si de plecare, sinele existente au fost extinse pana la 1.050 m, iar macazele au fost electrificate si conectate la noul echipament la centralizarea electrica a statiei. In plus, a fost realizata o deviatie cu posibilitatea de a ajunge de pe ea pe toate liniile de sosire si de plecare ale statiei.
Toate lucrarile majore de constructie si instalatii din cadrul proiectului au fost finalizate.

Ultimele Articole