spot_img
duminică, ianuarie 29, 2023
spot_img

Caile Ferate Croate introduc sistemul de bilete online

croatian-railways_zg_suburbanCompania de Cai Ferate din Croația a anunțat că va implementa un proiect ce permite instalarea unei aplicații, pe telefoanele smart, pentru facilitarea achiziționării de bilete de călătorie. În plus, până la sfârșitul lunii septembrie, toate gările principale vor fi dotate cu automate de bilete, acestea putând fi achiziționate prin plata cu cardul.

Aplicând aceste facilități, Caile Ferate Croate estimează o creștere a vânzării biletelor pe internet de 20 – 25%.

Mai mult, planul de modernizare a serviciilor oferite pasagerilor continuă cu introducerea unui sistem de rezervare si plată online, la adresa www.hzpp.hr. Astfel, utilizatorii pot rezerva și achiziționa bilete de călătorie plătind cu carduri American Express, Visa, MasterCard și Maestro cards.

Măsurile de îmbunătățire a serviciilor fac parte dintr-un proiect cu valoarea de 38,3 milioane coroane croate (5 milioane de euro).

Proiectul include, de asemenea, introducerea de cartele inteligente care vor înlocui biletele de hârtie existente pentru abonamentele lunare și anuale. Cartelele inteligente vor fi de asemenea folosite pe post de cartele preplătite pentru a cumpăra bilete individuale.

 

Ultimele Articole