luni, aprilie 15, 2024
spot_img

Caile Ferate Cehe anunta licitatie de 48 milioane euro

Cehia-locomotive_cdci-18Compania de Cai Ferate din Cehia (ČD) a anuntat ca va organiza, la nivel european, o licitatie pentru inchirierea a zece locomotive electrice express multi-sistem, pentru o perioada de zece ani. Locomotivele inchiriate vor trebui sa circule cu viteze de 200 km/h. Inchirierea acestor locomotive este legata de planificarea sporirii numarului de trenuri care circula cu viteze de 160 km/h, precum si de operarea locomotivelor ČD pe intreaga ruta Praga – Hamburg, linie pe care trenurile circula cu viteze de 200 km/h.

Caile Ferate Cehe isi propun sa utilizeze locomotivele in principal pentru trenurile EuroCity, cele care vor circula incepand cu 2017 pe ruta Praga – Hamburg. Costul pentru inchirierea acestor locomotive, inclusiv seviciile complete de mentenanta, este estimat la 1,3 miliarde coroane cehesti (48 milioane de euro).

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole