sâmbătă, februarie 17, 2024
spot_img

Căderi de copaci pe calea ferată în nordul țării. Un tren a fost blocat o oră și jumătate

Din cauza unor căderi de copaci pe calea ferată, circulația feroviară în nordul țării a fost perturbată vineri seara, iar un tren care venea de la Sighetu Marmației a fost blocat o oră și jumătate.

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA a anunțat, printr-un comunicat postat pe site-ul propriu, că din cauza aluviunilor și căderilor de copaci trenul R 4116 Sighetu Marmației-Beclean pe Someș, ramură pentru trenul IR 1642, a staționat între staţiile Fiad – Telciu (secția de circulație 409) până la eliberarea liniei.

Ca urmare a acestui deranjament, trenul IR 1642 Baia Mare-București Nord a așteptat în stația Beclean pe Someș sosirea ramurii R 4116. Din această cauză trenul IR 1642 va întârzia cca 100 de minute, anunța operatorul feroviar de stat.

Căderi de copaci pe calea ferată. Trenul IR 1642 a întârziat 93 de minute

Circulația în zona afectată s-a desfășurat în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CNCF CFR SA.

Trenul R 4116 a plecat din stația Sighetu Marmației vineri după-amiază la ora 16,10 și avea programată sosirea în Gara de Nord din București, ca tren IR 1642, sâmbătă dimineață la ora 6,35. Din cauza problemelor expuse anterior, garnitura a sosit în București Nord cu o întârziere de 93 de minute față de ora programată, potrivitit datelor publice ale Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA.

Ultimele Articole