spot_img
vineri, august 19, 2022
spot_img

Regionala Brașov a CFR SA a lansat o licitație pentru cabluri de semnalizare feroviară

Regionala Brașov a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a lansat o licitație pentru cabluri de semnalizare feroviară și echipament feroviar.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație, în procedură simplificată, ce are ca obiect ”Echipament feroviar și cabluri de semnalizare”. Valoarea totală estimată a contractului este de 568.004,02 lei, echivalentul a aproximativ 115.000 de euro.

Procedura este împărțită în cinci loturi, după cum urmează:

  1. Suporți de fixare pentru electromecanisme de macaz

Valoarea estimată fără TVA: 35.700,00 lei

  1. Componente pentru semnale luminoase

Valoarea estimată fără TVA: 114.480,00 lei

  1. Funii pentru circuite de cale

Valoarea estimată fără TVA: 35.000,00 lei

  1. Ansamblu de montaj și protecțe inductor autostop

Valoarea estimată fără TVA: 114.000,00 lei

  1. Cabluri de semnalizare pentru instalații S.C.B.

Valoarea estimată fără TVA: 268.824,02 lei.Condiții de participare la licitația pentru cabluri de semnalizare feroviară

Ofertantul trebuie să deţină Autorizație de Furnizor Feroviar și Certificat de Omologare Tehnică Feroviară pentru produsele ofertate, eliberate de AFER.

În situația în care ofertanții prestează servicii de intermediere a furnizării produselor feroviare critice pentru care depun oferte, aceștia pot să nu dețină Autorizație de Furnizor Feroviar, dacă fac dovada că dețin un Agrement Tehnic Feroviar pentru serviciul feroviar critic: comercializarea produselor feroviare critice destinate infrastructurii feroviare, eliberat de AFER pentru produsele ofertate, însoțit de Certificatul de Omologare Tehnică Feroviară de la producător sau Agrement Tehnic Feroviar de la importator, pentru produsele ofertate, valabile la data prezentării.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 1 iulie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie sa fie valabilă până pe 1 octombrie 2022.

Ultimele Articole