spot_img
luni, septembrie 26, 2022
spot_img

Bursa locurilor de munca si internship-uri “Carieră Feroviară în România”

In zilele de 23 si 24 mai s-a desfasurat editia a IX-a a evenimentului InfraTRANS®, organizat de AIFR si Club Feroviar. In cadrul evenimentului a avut loc Bursa locurilor de munca in domeniul feroviarTarg de joburi si cariera.

Companiile participante au fost: ISAF, voestalpine VAE APCAROM, Alstom, FCC Construccion, GFR, Novatech, Unicom, CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, Informatica Feroviara, Ateliere Grivita, CENAFER.

Ca urmare a succesului pe care l-a inregistrat aceasta parte a evenimentului, Club Feroviar a luat decizia de a continua si permanentiza acest proiect pe site-ul www.clubferoviar.ro, sub denumirea Bursa locurilor de munca si internship-uri “Carieră Feroviară în România.

Pe site vor fi reunite posturile vacante din cadrul companiilor interesate, cu scopul de a atrage resursa umana catre sectorul de transport feroviar, cu toate elementele sale importante: infrastructura, mentenanta, transport de marfa si calatori, material rulant, instalatii si electrificare.

Bursa locurilor de munca si internship-uri “Carieră Feroviară în România” se adreseaza tuturor persoanelor aflate în cautarea unui loc de munca sau celor care doresc sa se reorienteze profesional spre ocupatii cu posibilitati de mentinere a raportului de munca pe termen mediu si lung. Fiind vorba despre joburi diferite, posturile diponibile vizeaza atat persoanele cu studii superioare, cat si pe cele cu studii medii.

Cei interesati de o cariera in domeniul feroviar vor avea posibilitatea de a cunoaste oferta de locuri de munca intr-un spatiu special creat si dedicat acestui lucru si de a aplica direct la companiile de interes, care vor putea intra rapid in contact cu solicitantul. Posturile disponibile ale fiecarei companii vor fi afisate pe site.

 

 

 

 

Ultimele Articole