spot_img
miercuri, noiembrie 30, 2022
spot_img

Bursa Locurilor de Munca la INFRATRANS®

IMG_4711-300x200INFRATRANS® este un eveniment business-to-business structurat in jurul expoziției dedicate transportului feroviar, administratorilor de cale ferată, furnizorilor de echipamente şi componente, operatorilor de transport feroviar public.

Evenimentul va avea loc în perioada 23-24 mai, in statia CFR Bucuresti Nord, si este organizat de AIFR si Club Feroviar, sub patronajul Ministerului Transporturilor și cu sprijinul: CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa si AFER.

Anul acesta, în cadrul evenimentului, în data de 24 mai se va desfașura, pentru prima dată, o Bursă a Locurilor de Muncă dedicată sistemului feroviar.

Mai multe detalii despre aceasta, precum si despre companiile participante, sunt disponibile accesând site-ul INFRATRANS® 

Prin organizarea Bursei Locurilor de Muncă se urmărește atragerea resursei umane către sectorul de transport feroviar, cu toate elementele sale importante: infrastructură, mentenanță, transport de marfă și călători, material rulant, instalații și electrificare.

Vizitarea expoziției se poate face gratuit pe baza biletului de vizitator, disponibil aici

 

Ultimele Articole