spot_img
marți, octombrie 4, 2022
spot_img

Bursa Locurilor de Munca anunta posturi disponibile la CFR Calatori

bursaInfraTRANS® 2017, organizat de AIFR si Club Feroviar, se va desfasura in perioada 23-24 mai, in statia CFR Bucuresti Nord, sub inaltul patronaj al Ministerului Transporturilor si cu sprijinul CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, Metrorex, AFER si CENAFER.

In cadrul evenimentului, va avea loc Bursa locurilor de munca – Targ de joburi si cariera. Targul se va desfasura in Salonul Regal, in data de 24 mai, in intervalul orar 11:00-16:00.

CFR Călători va participa la Bursa locurilor de munca si va face angajări in vederea ocuparii urmatoarelor posturi: acar, informator călători, conductor tren, manevrant vagoane, sef manevră, casier cf, sef tren, revizor tehnic de vagoane, mecanic locomotivă – automotor, dispecer circulație, inginer specializarea material rulant, inginer specializare  îmbunătățire procese tehnologice, inginer specializarea ingineria transporturilor și a traficului, specialist marketing, expert exploatare servicii călători, expert analist financiar – contabil, expert accesare fonduri nerambursabile, organizator târguri și expoziții, designer grafică, analist programator, inginer sistem.

CFR Călători este operatorul național feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. Compania contribuie la libera circulație a persoanelor în interiorul și în afara țarii, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul CFR Călători o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetățeni.

Dintre companiile prezente la eveniment, au anuntat posturile vacante ISAF, voestalpine VAE APCAROM, FCC Construccion.

Accesul la Bursa Locurilor de Munca si la expozitie se face pe baza inregistrarii gratuite, disponibile pe www.infratrans.ro sau folosind formularul de mai jos.

 

Ultimele Articole