joi, mai 2, 2024
spot_img

BREAKING. Tren de călători deraiat la Câmpia Turzii

Un tren de călători a deraiat joi dimineața în zona Câmpia Turzii, din cauza unui boghiu rupt.

UPDATE CFR Călători.  „CFR Călători informează că astăzi, 8 iulie 2021, in zona Câmpia Turzii – Valea Florilor s-a produs un deranjament în circulația trenului R 3081. Călătorii din tren au fost preluați de trenurile în circulație către destinația finală. Nu a fost afectată siguranța călătorilor. Cauzele care au condus la producerea acestui deranjament sunt în curs de cercetare de o comisie care s-a deplasat la fața locului. Ne cerem scuze pasagerilor pentru disconfortul creat și îi asigurăm că măsurile care se iau au ca principal scop siguranța călătoriei. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon din stațiile CFR”. Potrivit oficialilor CFR Călători nu au fost înregistrate persoane rănite.

foto generic

Ar fi vorba de trenul Regio 3081 care a plecat la ora 3.39 de la Războieni și urma să ajungă la ora 3.59 la Câmpia Turzii (trenul fiind Teiuș – Cluj Napoca). La ora 9.46, ora redactării acestui articol, trenul figura în Infofer cu o întârziere de 293 minute la plecare din Apahida. Încă nu se știe dacă în urma accidentului au rezultat victime. Potrivit informațiilor noastre, cauza (sau poate efectul) deraierii unui vagon este ruperea unui lonjeron, parte a unui boghiu.

Citește aici despre schimbarea conducerii de la Regionala CFR Călători Cluj în urmă cu o săptămână de către directorul general al companiei, Ovidiu Vizante.

(D.C.)

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole