spot_img
luni, septembrie 26, 2022
spot_img

BREAKING. Tramvaiul 41 blocat la prima zăpadă din București

Linia 41, ce face legătura între zonele de vest și nord ale Capitalei, a fost blocată joi dimineață, aceasta fiind prima zi în care, în București, a nins în această iarnă.

UPDATE ora 11.00. Potrivit informațiilor postate de către STB pe Twitter, tramvaiele liniilor 8, 25 si 35 sunt blocate pe Bd. Timisoara/ Str. Brasov, sens Bd. Vasile Milea, cauza fiind defecțiune tramvai. Linia de tramvai 3 este blocată pe Bd. Expozitiei tot din cauza defecțiunii de tramvai. A fost reluată circulația pe linia 1, la ora 10:15, pe Sos. Progresului/ Calea Rahovei, sens Romprim.

sursa foto: Elena Ghiță

Călătorii nemulțumiți au postat pe Facebook inregistrări video în care apar oameni derutați, fără a ști în ce direcție să se îndrepte. Primăria nu a pus la dispoziție liniile de autobuze 641 și 642 pentru a debloca situația. Călătorii au postat pe Facebook comentarii acide în care întreabă dacă primarul mai vrea cumva un mandat sau în care își exprimă convingerea că Gabriela Firea nu este interesată de situație căci a intrat în campanie electorală.

Incidentele pe linia lui 41, una dintre cele mai utilizate linii de tramvai din București, sunt dese, cu o frecvență de unul la câteva zile. Fie este vorba de autoturisme intrate în urma unor accidente la linia de tramvai, fie este vorba de pene de curent sau deraieri ale tramvaielor (D.C.)

Imaginile video sunt disponibile aici https://www.facebook.com/elena.ghita.31/videos/1528163484004969/

 

Ultimele Articole