spot_img
miercuri, noiembrie 30, 2022
spot_img

Braila va moderniza liniile de tramvai

Tramvai ce traverseaza Parcul Monument din Braila

Municipiul Braila a anuntat organizarea unei licitatii pentru contractarea unor servicii de elaborare a documentatiei tehnico-economice pentru proiectul de modernizare a liniilor de tramvai de pe Bulevardul Independentei.

Valoarea serviciilor este estimata la 98,222 lei (21,1 mii euro), proiectul fiind finantat prin Programul Operational Regional – POR.  Ofertele pot fi trimise pana la 12 februarie. Criteriul de atribuire va fi pretul cel mai scazut.

In prezent, cele 5 linii de tramvai din municipiul Braila se intind pe 54 de kilometri, insa atat calea de rulare cat si materialul rulant au nevoie urgenta de imbunatatiri si modernizare.

Braila a primit finantare prin Programul Operational Regional 2007 – 2013 pentru proiecte ce au vizat modernizarea liniilor de tramvai cu un total de 26,5 km.  Deocamdata nu sunt anunțate proiecte pentru achizitia de material rulant.

Municipiul Braila se alatura astfel altor orase din Romania care au anuntat, pentru 2018, proiecte de modernizare a transportului urban pe sina, precum: Bucuresti, Arad, Timisoara, Cluj-Napoca sau Resita.

 

Selectia anunturilor de licitatii, de pe site-ul e-licitatie.ro, care se adreseaza pietei feroviare romanesti o puteti gasi pe site-ul Catalog Feroviar la sectiunea „Licitatii”.

Ultimele Articole