spot_img
vineri, martie 24, 2023
spot_img

CFR SA vrea să cumpere bonuri valorice pentru carburanți pentru următorii patru ani

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vrea să cumpere bonuri valorice pentru carburanți pentru următorii patru ani, prin intermediul unui acord cadru.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat miercuri după-amiază anunțul de licitație ce are ca obiect ”Carburanți pe bază de bonuri valorice pentru carburanți auto”. Valoarea totală estimată a contractului este de 24.110.924,37 lei, echivalentul a aproximativ 4,8 milioane de euro.

Pentru funcționarea mijloacelor auto și a mașinilor de mică mecanizare din dotarea CNCF CFR SA este necesara achiziția de carburanți (benzină și motorină), se arată în anunț. Achiziția se face prin intermediul unor instrumente de plată utilizate pe piața de profil, reprezentate de bonurile valorice pentru carburanți auto (BVCA).

CNCF CFR SA intenționează să încheie un acord cadru pentru o perioadă de patru ani pentru cantitatea minimă de 1.539.084 litri, respectiv cantitatea maximă de 4.098.856 litri, însemnând cantitatea minimă 215.472 file BVCA, respectiv cantitatea maximă 573.840 file BVCA.Criterii de evaluare la licitația de bonuri valorice pentru carburanți

La evaluarea ofertelor, prețul (componenta financiară) va conta în proporție de 98%, restul urmând a fi acordat pentru termenul maxim de livrare de la data efectuării plății.

Cuantumul garanției de participare este de 60.000 de lei. Garanția de participare se va constitui în lei sau echivalent leu/valută la cursul stabilit de BNR din data publicării anunțului de participare, valabila patru luni.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 27 aprilie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 27 august 2022.

Ultimele Articole