joi, mai 16, 2024
spot_img

Bombardier va livra 125 de vagoane BiLevel companiei Metrolinx

03-bombardierBombardier Transportation a anuntat ca Metrolinx, agentia de transport regional a Provinciei Ontario pentru Greater Toronto si Hamilton Area (GTHA), a decis sa foloseasca optiunea de achizitionare a 125 de vagoane de ultima generatie Bombardier BiLevel suplimentare pentru transportul de calatori care vor fi operate de GO Transit in Toronto. Aceasta comanda este estimata la 294 de milioane de euro.
Vagonul BiLevel prezinta imbunatatiri ale usilor si sistemului de aer conditionat, o crestere a eficientei energetice si imbunatatiri la nivelul confortului care cresc calitatea experientei de calatorie. Aceasta comanda pentru vagoane BiLevel va sustine planul de extindere al intregului serviciu GO Transit pentru a face fata cresterii numarului de calatori. Productia este programata sa inceapa in Thunder Bay in al doilea trimestru 2018, iar livrarea final este asteptata in primul trimestru din 2020.
„Bombardier este cel mai mare angajator din sectorul privat din Thunder Bay. Aceasta investitie, cea mai recenta dintr-o serie lunga de investitii realizate de guvernul nostru in transportul de calatori ne va ajuta sa ne asiguram ca o mare forta de munca ramane in Bombardier contribuind semnificativ la economia din Thunder Bay si din nord-vestul statului Ontario”, a declarat Bill Mauro, MPP pentru Thunder Bay-Atikokan.

IN THE SPOTLIGHT

Operatorii și industria feroviară se reunesc la Conferințele Club Feroviar – 22 și 23 mai, Constanța

CONFERINȚELE CLUB FEROVIAR - Operatorie Feroviară & Material Rulant -   Operatorii feroviari se reunesc la Constanța în zilele de 22 și 23 mai pentru a discuta...

Ultimele Articole