spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

Bombardier Sifang livreaza trenuri de mare viteza in China

01-bombardier sifangJoint-venture-ul chinez al Bombardier, Bombardier Sifang (Qingdao) Transportation Ltd., a castigat un contract cu China Railway Corp. (CRC) pentru livrarea a 144 de vagoane de mare viteza moderne CRH1A-A pentru reteaua feroviara de mare viteza din China. Contractul pentru 18 trenuri a cate 8 vagoane este estimat la aproximativ 268 de milioane de euro. JV-ul este condus de partenerul Bombardier Transportation, CRRC Sifang Co., Ltd.
Noile trenuri vor fi puse in circulatie si vor sustine dezvoltarea continua a noului „Cerc Economic de Diamant” din China de Vest care include orasele Chengdu, Chongqing, Xi’an, Guiyang si Kunming.
Cu o viteza operationala de 250 km/h, carcasa de aluminiu a trenului CRH1A-A este mai usoara si reduce uzura sinei. De asemenea, are proprietati aerodinamice cu impact asupra performantei si costurilor operationale. Eficienta energetica imbunatatita a trenului stabileste noi standarde industriale de transport durabil si confort. Trenurile sunt dotate cu sistemul de propulsie si control Bombardier Mitrac care este foarte eficient, furnizat de un alt joint-venture chinez al Bombardier, Bombardier CPC Propulsion System Co., Ltd. (BCP).

Ultimele Articole