spot_img
luni, noiembrie 28, 2022
spot_img

Bombardier si Pesa semneaza acord pentru sisteme de control al trenurilor

Bombardier-Pesa_originalBombardier Transportation a anuntat semnarea unui acord cadru pe cinci ani cu Pesa Bydgoszcz pentru sisteme de control al trenurilor si tehnologie de siguranta. Conform acordului, Bombardier va furniza solutia automata de protectie a trenului Bombardier EBI Cab 2000 pentru implementare pe noile vehicule Pesa construite pentru piata poloneza.

In prezent, Polonia implementeaza un program ERTMS extins pe retelele sale principale. Proiectata special pentru a fi compatibila cu ERTMS, tehnologia EBI Cab 2000 instalata la bordul trenurilor le permite operatorilor sa imbunatateasca viteza trenurilor si sa reduca decalajele folosind comunicarea de tip radio.

In 2015, Bombardier a devenit primul furnizor care a primit aprobarea atat pentru tehnologia ERTMS instalata la nivelul sinei, cat si pentru cea instalata la bordul trenurilor pentru piata poloneza, iar in prezent are patru proiecte ERTMS implementate sau in curs de implementare. In cadrul acordului, EBI Cab 2000 va fi instalat pe vehiculele de calatori pentru liniile principale si regionale din Polonia, pe liniile dotate cu ERTMS sau pe cele cu sisteme conventionale. Tehnologia va fi livrata de la fabrica Bombardier din Katowice.

Ultimele Articole