marți, iulie 2, 2024
spot_img

Bombardier prezinta noul centru de testare si dare in exploatare din Derby

bomBombardier Transportation a inaugurat noul centru de testare si dare in exploatare din cadrul unitatii sale britanice de proiectare si productie din Derby.
Noul centru de testare si dare in exploatare este dotat cu 4 linii feroviare care permit accesul trenurilor cu o lungime de pana la 250m. Fiecare linie feroviare are linii de contact pe toata lungimea si spatii de service si inspectie a vehiculelor si este accesibila prin ambele parti, fiind conectata la linia de testare existenta si la unitatile de productie. Centrul ofera o capacitate multifunctionala flexibila fiind posibila configurarea atat pentru testarea initiala a automotoarelor, cat si testarea si validarea finala a acestora.
„Acest centru de 12 milioane de lire este una dintre cele mai mari investitii din istoria unitatii noastre din Derby, iar ‘V’ Shop (asa cum va fi cunoscut centrul de testare) va fi o parte fundamentala atat a proiectelor noastre existente, cat si proiectele viitoare de constructie a trenurilor permitandu-ne sa livram toate stadiile unui tren nou folosind un singur centru din Marea Britanie. Centrul creste capacitatea companiei de a livra comenzi cu volume ridicate in timp scurt si sa indeplineasca cererile viitoare de pe piata britanica”, a declarat Richard Hunter, Director executiv, Bombardier Transportation Marea Britanie.

IN THE SPOTLIGHT

Avansul șantierelor feroviare în luna mai. Un constructor ”a spart norma”

Club Feroviar vă prezintă, ca de fiecare dată când apar informații noi, avansul șantierelor feroviare pentru modernizarea infrastructurii. Acum, situația aferentă lunii mai 2024...

Ultimele Articole