duminică, iulie 14, 2024
spot_img

Bombardier livreaza ultimele trenuri de metrou MOVIA in Singapore

02-bombardierBombardier Transportation, alaturi de Autoritatea de Transport Terestru (LTA) din Singapore, a sarbatorit livrarea ultimelor trenuri de metrou MOVIA petru cei 42 de km de line subterana Downtown Line (DTL). Aceste 141 de vagoane de metrou MOVIA de mare capacitate si eficiente energetic livrate in ultima etapa vor intra in serviciu in 2017.
In prezent, Bombardier a incheiat productia, iar livrarea tuturor trenurilor de metrou automate MOVIA in Singapore va fi finalizata pana la jumatatea anului. Acest numar total include contractul original de 219 vagoane acordat in 2008, precum si comenzile ulterioare de 57 de trenuri.
„Aceasta piatra de hotar a fost posibila datorita colaborarii stranse dintre Autoritatea de Transport Terestru din Singapore, Bombardier si ceilalti actionari. Interioarele de calitate ale trenurilor DTL care respecta cerintele de mediu au fost proiectate cu atentie deosebita acordata calatorilor si produse la cele mai inalte standarde solicitate de clientul nostru. Impreuna cu partenerul nostru, Changchun Bombardier Railway Vehicles Co. Ltd., vom finaliza livrarile spre satisfactia LTA, pentru a ne duce la bun sfarsit rolul in proiectul Downtown Line”, a declarat Jayaram Naidu, Director Bombardier Transportation  pentru Asia de Sud-Est.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO. 10 ani de 160 km/oră pe București-Constanța. Locomotiva inaugurală, pe butuci

Pe 4 iulie 2014 CFR Călători a pus în circulație, oficial, primul tren care circula cu 160 km/oră pe București-Constanța. Asta după mai bine...

Ultimele Articole