spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

Bombardier livreaza mai multe vagoane Twindexx in Israel

01-BombardierBombardier Transportation a semnat un contract pentru furnizarea a 33 de vagoane supraetajate Twindexx Vario suplimentare Cailor Ferate Israeliene. Acest contract este o optiune a acordului cadru semnat in octombrie 2010 si este evaluat la aproximativ 56 de milioane de euro. Livrarea noilor vagoane este programata sa fie finalizata pana in februarie 2019.
Noile vagoane sunt o versiune imbunatatita a celor aflate in prezent in operare in Israel si vor oferi o experienta de calatorie de calitate. Vehiculele vor avea mocheta la interior la ambele nivele, un sistem de informare a calatorilor modern, aer conditionat, boghiuri cu suspensie secundara pe aer si un sistem de siguranta care permite plecarea numai dupa inchiderea usilor pentru calatori. Tractat de noile locomotive Traxx electrice in curent alternativ comandate in 2015, fiecare tren cu 8 vagoane este capabil sa transporte 1.000 de calatori pe scaune.
„Caile Ferate Israeliene se confrunta cu o crestere accentuata a numarului de calatori si a cererii de transport. Suntem incantati ca avem ocazia sa primim material rulant eficient furnizat de Bombardier pentru cresterea capacitatii de transport”, a declarat Amir Itskovich, Director Portofoliu Proiecte si Director Adjunct RoS Engineering si Dezvoltare, Caile Ferate Israeliene.

Ultimele Articole