spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

Bombardier lanseaza lucrarile pentru un proiect feroviar sarb

01-bombardier-serbiaBombardier Transportation a inceput lucrarile pentru primul proiect de control feroviar din Serbia, faza 1 a modernizarii sectiunii sarbe a Liniei Belgrad-Bar (Montenegru). Proiectul inovator pe sectiunea de 77,6 km Resnik-Valjevo este livrat de joint-venture-ul Bombardier Transportation (Signal) Ltd companiei RZD International care realizeaza reabilitarea in numele Cailor Ferate Sarbe (Infrastruktura železnice Srbije).
Sectiunea sarba de 287 de km a liniei Belgrade-Bar este cea mai lunga linie feroviara din retea si face parte din legatura dintre capitalele Serbiei si Muntenegrului. Proiectul  Resnik-Valjevo este un pas important catre modernizarea completa a liniei sarbe in 40 de ani de operare. Pe langa livrarea produselor moderne de semnalizare si telecomunicatii pentru cresterea sigurantei, lucrarile vor sustine cresterea vitezei trenurilor de la 50 la 120 km/h.
Acesta este si primul proiect dupa semnarea memorandumului de intelegere in iunie de RZD International si Bombardier Transportation pentru o cooperare stransa in vederea dezvoltarii si implementarii de proiecte comune de infrastructura feroviara pe piata internationala.
Bombardier Transportation (Signal) Ltd a fost primul joint-venture international format pentru RZD.

Ultimele Articole