spot_img
duminică, noiembrie 27, 2022
spot_img

Bombardier deschide o noua fabrica de productie in Africa de Sud

02-bombardierBombardier Transportation a inaugurat noua fabrica de productie si sediul central din Africa de Sud. Noua fabrica are 6.000 de metrii patrati si va produce echipamentul pentru propulsie de mare putere Bombardier Mitrac pentru utilizare in proiectul de ultima generatie Transnet Locomotives pentru care Bombardier livreaza 240 de locomotive Bombardier Traxx Africa. Centrul va include si un centru de testare pentru convertoare de tractiune de mare putere si cabine electrice si va deveni sediul Bombardier Trasportation din Africa de Sud in octombrie.
In aprilie 2014, compania sud-africana de stat pentru transport de marfa si logistica, Transnet, a acordat un contract Bombardier pentru livrarea de locomotive electrice ca parte a unui contract in valoare de 50 de miliarde de rand sud-africani.
“Suntem mandri sa jucam un rol atat de important in dezvoltarea si transformarea mobilitatii tarii si asteptam cu interes nu numai sa lucram cu partenerii nostri din Africa de Sud, dar si sa livram calitate absoluta si fiabilitate regiunii cu ajutorul tehnologiilor noastre testate”, a declarat Per Allmer, Presedinte, Bombardier Transportation, Europa de Vest, Orientul Mijlociu si Africa.

Ultimele Articole