spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

Bombardier a prezentat caroseria locomotivei Traxx DC3 pentru Polonia

Bombardier Transportation si Akiem au prezentat locomotiva cu patru osii Traxx DC3 pentru Polonia la fabrica Bombardier din Wroclaw. Akiem a comandat 20 de astfel de locomotive in noiembrie 2018 in cadrul unui contract pentru 33 de locomotive Traxx in curent alternativ, curent continuu si multisistem. Cele 33 de locomotive vor fi livrate in perioada 2019-2021.

„Am decis sa ne dedicam si mai mult dezvoltarii si performantei transportului feroviar din Polonia, dar si din Europa Centrala,  investind in 30 de locomotive noi dedicate operatiunilor interne si transfrontaliere ale Poloniei. Parcul nostru de vehicule va fi format din 180 de locomotive TRAXX pana in 2020, dintre care 55 de locomotive vor opera in Polonia”, a declarat Fabien Rochefort, Director Executiv Akiem.

Pentru operatorii de locomotive Traxx, contractul include managementul pieselor de schimb, servicii de intretinere si suport, toate fiind gestionate de echipe poloneze. In Polonia, Bombardier detine patru centre de productie cu un numar total de 2.800 de angajati si alte doua centre aflate in depouri. In acelasi timp, compania Akiem a deschis un sediu nou in Varsovia si a dezvoltat o retea puternica de parteneri locali.

Ultimele Articole