spot_img
luni, septembrie 26, 2022
spot_img

Bodea în locul lui Bode la șefia Comisiei de Transport și Infrastructură din Camera Deputaților

Bodea în locul lui Bode. Deputatul Marius Bodea a fost desemnat marți președinte al Comisiei de Transport și Infrastructură din Camera Deputaților.

Bodea în locul lui Bode

Propunerea a venit din partea președintelui, PNL Ludovic Orban, și a fost votată în unanimitate de către grupul de deputați PNL, a anunțat PNL Iași pe pagina sa de Facebook.

Liberalul ieșean îl înlocuiește, astfel, pe Lucian Bode, actualul ministru al Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, care a susținut și el propunerea premierului. Deputatul Marius Bodea a îndeplinit, până în acest moment, funcția de secretar al Comisiei de Transport și Infrastructură din Camera Deputaților.

Bodea în locul lui Bode. Noul șef al comisiei spune că va colabora cu ministrul

„Sunt onorat de această numire. Pentru mine reprezintă o responsabilitate uriașă deoarece va trebui să coordonez o comisie foarte grea, cu problematică complexă. Mă voi completa, în acțiuni, cu Premierul și Ministrul Transporturilor, pe problemele de resort ale comisiei și voi depune toate eforturile pentru a legifera cât mai corect și mai eficient toate cele patru moduri de transport. Voi încerca să fiu un bun mediator cu toate grupurile politice din Camera Deputaților, pentru a avea cele mai bune acte legislative emise. În paralel, voi continua, cu aceeași determinare, demersurile necesare pentru a urgenta realizarea autostrăzii Iași – Târgu Mureș, care va putea lega cea mai vitregită regiune a țării de restul României și de Europa”, a declarat deputatul Marius Bodea, care este și preşedintele Biroului Politic Local al PNL Iaşi.

Ultimele Articole