joi, mai 16, 2024
spot_img

VIDEO Lucian Bode a primit aviz negativ la comisiile parlamentare. Contre cu Răzvan Cuc

Ministrul propus pentru portofoliul Transporturilor, Lucian Bode a primit aviz negativ, miercuri seara, la audierile în comisiile de specialitate reunite din Parlament.

Bode a primit aviz negativ Lucian Bode vrea din nou ministru Lucian Bode despre CFR Marfă

Membrii celor două comisii de specialitate au respins noul mandat cu 25 de voturi împotrivă şi 20 de voturi pentru.

În cadrul audierilor, Lucian Bode i-a transmis predecesorului său Răzvan Cuc că preferă să fie ministru în Guvernul condus de Ludovic Orban, decât să fi fost, ”Doamne fereşte”, condus de Viorica Dăncilă. Miercuri a fost ultima zi de audieri pentru miniştrii Guvernului Orban 2 în comisiile parlamentare de specialitate. În cadrul audierilor pentru funcţia de ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc vorbit despre ”răzbunare” împotriva moldovenilor.

Bode a primit aviz negativ. Urmează votul în plen

Bode a negat că ar fi vorba despre vreo răzbunare. ”Prefer să fiu ministru în Guvernul Orban şi condus de Ludovic Orban decât să fi fost, Doamne fereşte, condus de Viorica Dăncilă. În ceea ce priveşte răzbunările, nu este nicio răzbunare. DRDP Iaşi e pe poziţia a treia, din cele 7 DRDP-uri, conform numărului de kilometri. Şi Moldova şi Muntenia şi Transilvania, cu toţii avem nevoie de investiţii în infrastructură”, a spus Bode.

Ministrul propus a susţinut că a redus problemele de comunicare la nivel instituţional, a redus birocraţia şi digitalizarea şi e eliminat prevederile nocive din OUG 114.

Premierul demis şi desemnat Ludovic Orban a declarat că nu este interesat de avize, întrucât nu acceptă evaluarea parlamentarilor PSD. Orban a precizat marţi seara că a fost mulţumit de prestaţia candidaţilor care au dovedit că au soluţii pentru problemele ridicate.

Votul pentru învestirea Guvernului Orban 2 este programat pentru 24 februarie.

IN THE SPOTLIGHT

Operatorii și industria feroviară se reunesc la Conferințele Club Feroviar – 22 și 23 mai, Constanța

CONFERINȚELE CLUB FEROVIAR - Operatorie Feroviară & Material Rulant -   Operatorii feroviari se reunesc la Constanța în zilele de 22 și 23 mai pentru a discuta...

Ultimele Articole