vineri, iulie 5, 2024
spot_img

BLS Cargo se alatura evenimentului Zilele Feroviare 2016

maierDomnul Jürgen Maier-Gyomlay, Director de Relatii Internationale al BLS Cargo, va participa în calitate de vorbitor la Zilele Feroviare 2016 – Summit-ul de Investiții Railway PRO.
Activeaza in domeniul transporturilor din 1996 si a ocupat diferite pozitii in industria aviatica si in cea feroviara.
Jürgen Maier a fost Director de Strategie in cadrul companiei SBB Infrastructure, iar din anul 2008 si-a inceput activitatea in cadrul companiei BLS, unde actualmente ocupa functia de Director de Relatii Internationale.

Va susține o prezentare în cadrul panelului “Creşterea competitivităţii companiilor de transport feroviar de marfă –  un joc de business sau politic?” din cadrul Forumului de Marfa si Logistica, din cea de-a doua zi a evenimentului.

Evenimentul Zilele Feroviare 2016 – Summit-ul de Investiții Railway PRO ediţia a XI-a, care va fi organizat în perioada 11 – 13 octombrie la Bucureşti, reprezintă o platformă de comunicare între operatori, administratori de infrastructură, reprezentanţi ai guvernului şi ai industriei feroviare internaţionale.

Mai multe detalii…

IN THE SPOTLIGHT

FOTO. 10 ani de 160 km/oră pe București-Constanța. Locomotiva inaugurală, pe butuci

Pe 4 iulie 2014 CFR Călători a pus în circulație, oficial, primul tren care circula cu 160 km/oră pe București-Constanța. Asta după mai bine...

Ultimele Articole