luni, aprilie 15, 2024
spot_img

Specialiști din domeniul portuar și operatori feroviari, la a opta ediție a Black Sea Ports&Shipping

Peste 300 specialiști din domeniul portuar, reprezentanți ai autorităților, importatori, exportatori, linii de transport maritim, expeditori de marfă,  companii de logistică, porturi, companii de exploatare a terminalelor, operatori feroviari, firme specializate în echipamente portuare și furnizori de servicii din întreaga regiune a Mării Negre participă la ediția din acest an a Black Sea Ports&Shipping, care are loc la Mamaia.

Black Sea Ports&Shipping

A opta ediție a evenimentului Black Sea Ports&Shipping și-a deschis porțile miercuri, 10 iulie 2019, în prezența primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a directorului general al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, Daniela Șerban, a directorului Transport Business, Rory James Doyle,  și a numeroși delegați și expozanți.

Ediția din acest an, a opta, se desfășoară la un hotel din Mamaia în perioada 10 – 11 iulie 2019 și este găzduită de CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța. Prezența la Constanța a Black Sea Ports&Shipping este motivată de importanța portului românesc în regiunea Mării Negre, de relațiile strânse pe care Portul Constanța le are cu celelalte porturi din zonă, de potențialul de dezvoltare a afacerilor, a informat CNAPMC. Tematica Black Sea Ports&Shipping se referă la abordarea problemelor de actualitate și la provocările din domeniul transportului și logisticii la nivel mondial.

Impactul Brexit-ului asupra Portului Constanța, discutat la Black Sea Ports&Shipping

În prima zi a conferinței s-a discutat despre impactul Brexit-ului asupra Portului Constanța, poziționarea Portului Constanța ca poartă maritimă între Asia și Europa, noi trenduri în stabilirea rutelor de transport în Marea Neagră, rolul transportului maritim în dezvoltarea comerțului pe coridorul TRACECA etc.

Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru operatorii portuari din Portul Constanța de a-și prezenta serviciile, soluțiile pe care le propun pentru dezvoltarea afacerilor, să poată avea întâlniri de afaceri cu reprezentanți ai unor companii cu experiență la nivel global.

Țările reprezentate la acest eveniment sunt: Kazahstan, Turcia, Georgia, Polonia, Grecia, Marea Britanie, Serbia, Ungaria, Bulgaria, Moldova, Ucraina, Olanda, Malaezia, Luxemburg, Germania, Italia, Azerbaijan, Belgia. Acestora li se alătură companii românești din domeniul transporturilor și logisticii, precum și parteneri europeni ai Portului Constanța.

Evenimentul cuprinde și o expoziție a participanților, expozanții reprezentând domenii diferite de activitate conexe transportului naval.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole