spot_img
marți, iulie 5, 2022
spot_img

A intrat în vigoare biletul unic STB-Metrorex-CFR pentru ruta de Aeroport

Cu o întârziere de două zile, joi a intrat în vigoare biletul unic STB-Metrorex-CFR pentru călătoria la și de la Aeroportul Internațional Henri Coandă.

„De astăzi se poate călători cu un singur bilet sau abonament pe toate mijloacele de transport disponibile în zona București-Ilfov: tren, metrou, autobuz, tramvai și troilebuz! Am semnat Ordinul de ministru necesar. Noile titluri de călătorie sunt valabile pentru intervale de: 24 h/ 72 h/ 1 lună/ 6 luni/ 12 luni. Titlurile de călătorie metropolitane integrate cu valabilitate de 24 de ore și 72 de ore permit oricâte transbordări pe orice vehicul de transport de suprafață, metrou și feroviar doar pe ruta: Gara de Nord (staţia Bucureşti Nord) – Aeroportul Henri Coandă, în regiunea București-Ilfov”, a scris ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pe contul său de Facebook.Biletul unic STB-Metrorex-CFR fusese anunțat pentru marți

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat pe 4 februarie că din 15 februarie vor exista bilete şi abonamente care integrează linia de tren Gara de Nord – Otopeni cu metroul şi cu transportul public de suprafaţă, ca prim pas în conceptul trenului metropolitan. Biletul unic pentru o zi va costa 20 de lei, iar pentru trei zile 40 de lei.

Numai că măsura nu a intrat în vigoare de marți, pentru că nu fusese emis Ordinul de ministru necesar, după cum a scris Club Feroviar.

Vezi AICI care sunt prețurile abonamentelor pe această rută.

Ultimele Articole