spot_img
luni, mai 23, 2022
spot_img

S-au ieftinit biletele de tren Chișinău-Odesa. Cât costă de azi o călătorie

Începând de vineri, 1 octombrie 2021, s-au ieftinit biletele de tren Chișinău-Odesa, la garnitura operată de Căile ferate ucrainene.

Chiar dacă a crescut preţul la carburanţi, biletele de tren pe ruta Chişinău-Odesa-Chişinău se vor ieftini cu 13% şi vor costa 225 de lei moldovenești (echivalentul a 53,5 lei românești).

Noile preţuri au intrat în vigoare de la 1 octombrie, iar reducerea de preţ a fost posibilă în urma unui acord semnat între reprezentanţii de la Calea Ferată din Republica Moldova şi cei din Ucraina, informează TVR Moldova. Trenul Chişinău-Odesa și retur circulă zilnic, cu plecare din Chişinău la ora 7 şi 9 minute şi ajunge la Odesa la ora 10 şi 55 de minute.Biletele de tren Chișinău-Odesa, mai ieftine. Automotorul moldovenesc va reveni în circulație în scurt timp

circulația trenurilor de călători ale CFM Calea Ferată din MoldovaLa momentul actual, trenul diesel modernizat al CFM, modernizat la Electroputere VFU Pașcani, care circula anterior pe ruta Chișinău-Odesa este supus lucrărilor de mentenanță. Reluarea circulației trenului CFM pe ruta Chișinău-Odesa este planificată până la sfârșitul anului în curs.

Circulația trenului Chișinău-Odesa a fost reluată începând cu data de 28 august. La începutul lunii august, Căile Ferate Ucrainene propuseseră reluarea circulației trenului dintre Chișinău și Odesa începând cu 12 august, în condițiile în care restricțiile legate de pandemie au fost relaxate.

În următoarele luni se va relua și circulația Trenului Prietenia, București-Chișinău, care a fost suspendată anul trecut, din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Conducerea Întreprinderii de Stat Calea Ferată din Moldova a emis un ordin ca personalul tehnic al depoului de pasageri să iasă la lucru pentru a repara vagoanele trenului Chișinău-București.

Ultimele Articole