spot_img
miercuri, decembrie 7, 2022
spot_img

Bilete online la CFR Călători până la momentul plecării trenului. Nu la toate

De azi îți poți cumpăra bilete online la CFR Călători până la momentul plecării trenului, și nu cu doar șase ore înainte, ca până acum.

„De acum, poți să îți schimbi rapid planurile de călătorie. CFR Călători îți dă posibilitatea să achiziționezi biletul online, până în momentul plecării trenului. Compania a extins din această lună sistemul de vânzare online până înainte de plecarea trenului, pentru o serie de trenuri, lista acestora cuprinzând în prezent aproximativ 440 de trenuri. Astfel, din totalul trenurilor pe care CFR Călători le pune zilnic în circulație, cumpărarea biletelor online până la ora plecării trenului se face pentru 75% din trenurile InterRegio, pentru 65% din trenurile Regio Expres și pentru 32% din trenurile Regio”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul operatorului feroviar de stat.

CITEȘTE și EXCLUSIV Când se vor putea cumpăra bilete online la CFR Călători, la toate trenurile

În aplicaţiile online ale CFR Călători, serviciul „Bilete online până la plecare” este marcat cu o pictogramă dedicată cu simbolul “0m”. Serviciul “Bilete online până la plecare” este disponibil deja pentru călătoria cu vagoane cușetă/dormit, precum și pentru trenurile de pe ruta Bucureşti Nord – Aeroport Henri Coandă, Brașov – Constanța etc.Cum se pot cumpăra bilete online la CFR Călători

Lista completă, actualizată permanent, poate fi găsită pe https://bilete.cfrcalatori.ro/ la secţiunea Suport/ Termenii și condițiile https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Trains/OnlineTicketsUntilDepartureTrains.

La cumpărarea biletelor online atât direct din pagina web www.cfrcalatori.ro, cât și din aplicația mobilă “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online” (disponibilă în Google Play, App Store și Huawei AppGallery), CFR Călători aplică o reducere de 5% din tariful de transport. Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport și pentru a putea adapta cât mai bine capacitatea de transport la fluxul de călători prognozat, CFR Călători recomandă pasagerilor planificarea din timp a călătoriei, inclusiv cumpărarea legitimaţiilor de călătorie. Biletele pot fi achiziţionate în trafic intern cu o anticipație de maximum 30 zile.

Înainte de efectuarea călătoriei, CFR Călători le recomandă pasagerilor să se asigure că au bilet de călătorie, pentru evitarea taxării suplimentare în tren, corespunzătoare rangului de tren și zonei kilometrice și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Ultimele Articole